SEA Specialist

Wiwi

Opgegroeid in twee culturen en met meer dan vijf jaar werkervaring in "het digitale landschap", is Wiwi een geboren marketeer. Als Amsterdamse Googler bouwde en beheerde zij als SEA pioneer campagnes voor namen als Marktplaats, Wehkamp, Kijkshop, Sony BMG, EMI Music en klanten in de Educatie sector als LOI, NCOI en NTI.

Haar nieuwsgierigheid naar haar roots en de booming economie brachten haar naar Shanghai, waar zij haar ervaring als digi-beet uitbreidde. Hier zette zij onder andere DiningCity.cn op de kaart en bracht ster-restaurants onder de aandacht van de 22 miljoen tellende Shanghainese bevolking. Na meerdere keren succesvol "Shanghai Restaurant Week" te hebben georganiseerd, vond Wiwi nieuwe uitdaging in de expansie van E-commerce gigant Groupon in China. Samen met collega's uit zowel China, Europa als the US, zette zij 3 deelkantoren op voor Gaopeng.com (de Chinese naam voor Groupon) en managede zij als CityHead een stadje van 9 miljoen inwoners, voordat zij terugkeerde naar haar andere roots in Nederland.

Home sweet home, zet Wiwi haar rijke ervaringen en expertise graag in bij het optimaliseren van SEA campagnes van klanten die uiteenlopen van starters en MKB's tot de wat gevestigde namen. Hier dragen haar brede visie en jarenlange customer oriented manier van werken bij tot het behalen van beoogde SEA-doelen: zowel op branding als op conversie gebied. Wiwi zit niet stil tot haar klant tevreden is met het resultaat.

Contact

Tel: 020-8080763
Bgg: 06-43887993
Mail: kantoor@theoutsiders.nl
HQ: Noordsingel 210, Bergen op Zoom