ADVIES

Als je inziet dat je niet ontkomt aan het digitale tijdperk, bel dan The Outsiders. Ook als je er zelf niks mee wilt trouwens, dan lossen we dat ook voor je op. We staan je bij marketing- en communicatie- vraagstukken met raad en daad bij. Van positionering en mediamix, tot specialismen als usability of social media.

CAMPAGNES

"We love it when a plan comes together." The Outsiders staan garant voor prikkelende marketingcampagnes. Wilde ideeën, maar wel gestaafd door psychologische principes. Want we weten tegenwoordig meer over ons denken, dan je zou denken. We ontwikkelen een complete campagne of leveren enkel het strijdplan aan.

WORKSHOPS

Meer weten over marketing, social media of Het Nieuwe Werken? We delen graag onze kennis in de vorm van brainstormsessies en (online) workshops. In te schakelen als gastspreker of voor een volledige training. Verkrijg inzicht en ontdek handige trucs en tools. Leer de principes en pas het daarna zelf toe. Daar gaat het om!

SOCIAL MEDIA

We helpen je om je social media inzet te verbeteren, structureel of campagne-matig. Benut Facebook, Twitter, LinkedIn of Youtube als klantkanaal. Zoek de interactie met je doelgroepen op met eParticipatie-vormen, of maak van klanten fans en wellicht zelfs ambassadeurs.


PR 2.0

Waar het in 'de oude wereld' draaide om journalistieke contacten, gaat het in het digitale tijdperk gelukkig weer om relatiemanagement. "There's no cure for sucking" is het adagium. Ga met The Outsiders op zoek naar vormen voor duurzame relaties, met webcare, communities en (CRM) apps. Of verspreid je boodschap via online PR en social media releases.


HNW

Social media faciliteren niet alleen interactie met klanten, maar ook tussen medewerkers. Dit biedt ongekende nieuwe mogelijkheden! Maar, niet alle tools zijn altijd interessant. De kunst is een modus te vinden waarin alle processen optimaal worden ondersteund. Kortom, bekijk de oorspronkelijke opgave door een 2.0 bril. Wat kan weg en wat werkt beter? Laat The Outsiders je adviseren over de mogelijkheden.

Contact

Tel: 020-8080763
Bgg: 06-43887993
Mail: kantoor@theoutsiders.nl
HQ: Noordsingel 210, Bergen op Zoom