PR-adviseur / Trainer

PR-adviseur / Trainer

Lyske

"Een advertentie is waardevol, maar aandacht via een redactioneel artikel is onbetaalbaar." Lyske is onze PR specialist en zorgt ervoor dat je goed vertegenwoordigd bent in de relevante on- en offline media. Sommigen zeggen spindoctor, wij zien haar liever als intermediair tussen pers en organisatie. De spreekwoordelijke olie voor interactie. Met Lyske in het team kom je goed voor de dag!

Lyske zoekt graag naar mediagenieke informatie in organisaties of projecten. Op zoek naar interessante haakjes die journalisten kunnen prikkelen om het onderwerp op te pakken. Ze biedt ons begeleiding bij interactie met journalisten en stakeholders. Lyske kijkt overigens niet alleen naar buiten, maar heeft ook een voorliefde voor interne communicatie. Ze helpt bedrijven en haar medewerkers beter, handiger en effectiever te communiceren. In te schakelen als adviseur en trainer.

Ook bezig als:

  • Communicatietrainer en -coach bij verandertrajecten in de documentaire informatie voorziening bij o.a. Ministerie van Justitie, Evides, gemeente Den Haag en Gemeente Nieuwkoop.
  • Procesbegeleider bij teambuildingdagen
  • Docent communicatieve vaardigheden en relatiemanagement
  • Gastdocent Interne Communicatie aan de Haagsehogeschool Den Haag